BRIT CARE foder

All försäljning sker på plats på Hundens dagis.

Lager varierar. Sängar, leksaker, aktiveringspel m.m  Fråga om varan finns eller går att beställa.

mob. 0706905350

info@hundensdagis.se

100 % singelprotein

Brit Mono Protein är ett helfoder med utsökt smak och arom. Recepten är baserade på en enskild proteintyp och passar därför även hundar med känslig matsmältning, foderallergi och foderintolerans. I serien finns flera spannmålsfria alternativ samt ett par sorter innehållandes ris, självklart helt utan soja & GMO.

BRIT CARE

LAMM & RIS

Lamm är mycket lättsmält och innehåller höga halter av lättupptagliga fleromättade fettsyror. Den kompletta aminosyraprofilen har optimerats för att ge näring åt muskler och

vävnad samt hålla hunden i perfekt form. Ris är en mycket lättsmält kolhydratskälla och dessutom glutenfritt.

Lamm & Ris-serien finns för valp, vuxen & senior.


BRIT CARE MINI

Små raser har speciella näringsbehov. På grund av deras nätta storlek utsätts de för högre koncentrationer av damm och andra skadliga ämnen, vilket leder till förhöjda stressnivåer och en extrem belastning på kroppens externa och interna skyddsbarriärer: päls, hud och immunförsvar i slemhinnor och i celler. Deras unika anatomi, kort matsmältningskanal och snabb matspjälkning i jämförelse med andra hundar, kräver en hög näringskoncentration i små portioner.

Förebygg med näring. Brit Care erbjuder kattfoder av allra högsta kvalitet som är framtaget för att skydda djurens kroppar mot negativ påverkan från omgivningen. Vi utgår från noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet, som kyckling, lamm, lax, och kalkon och tillverkar välbalanserat, hypoallergent foder som är lättsmält och förbygger foderintolerans. Brit Care innehåller också funktionella komponenter som stärker immunförsvaret, ger bättre allmänhälsa och bidrar till att minska risken för allvarliga sjukdomar.